ZTNMUSICL46SBFEC513AH9WYJNAR6TFFJ4-11

Teteh - Doel Sumbang

G Em Am C G Em Am C G Em lamun lain teteh awewena Am C D kelaanan kudu kawin harita G Em lamun lain teteh awewena Am C D terus terang can hayang jadi bapa Em Bm boro-boro rumah tangga Am D pan geus puguh gawe oge teu boga Em Bm ngan kusabab teteh awewena Am D modal cinta kumaha engke we lah jadina G Em syukur geuning hirup aya jalanna Am C D najan teu leuwih dahar mah teu kurang G Em syukur geuning hirup aya jalanna Am C D najan teu lewih baju mah teu kurang Am sanajan teu bru di juru Em sanajan teu bro di panto Am ngalayah di tengah imah D pinuh kabungah taya kasusah interlude: Em Bm Am D Em Bm Am D G Em Am C G Em lamun lain teteh awewena Am C D kelaanan kudu kawin harita G Em lamun lain teteh awewena Am C D terus terang can hayang jadi bapa Em Bm boro-boro rumah tangga Am D pan geus puguh gawe oge teu boga Em Bm ngan kusabab teteh awewena Am D modal cinta kumaha engke we lah jadina G Em syukur geuning hirup aya jalanna Am C D najan teu leuwih dahar mah teu kurang G Em syukur geuning hirup aya jalanna Am C D najan teu lewih baju mah teu kurang Am sanajan teu bru di juru Em sanajan teu bro di panto Am ngalayah di tengah imah D pinuh kabungah taya kasusah Em Bm Am D Em Bm Am D G

Share :