ZTNMUSICL46SBFEC513AH9WYJNAR6TFFJ4-11

Kalah - Aftershine ft Restianade

A# C F.. A# F Dm.. A# C opo ora kelingan.. F wingi nggenggem tanganku.. A# curhat tentang mantanmu.. C F ning saiki malah ninggal aku.. A# C aku pamit sayangku.. F tak culne genggamanku.. A# matur suwun uwis mayungi C derese udanku.. A# C lan ngancani.. kesepianku wingi.. pre-chorus: A# C terus nggo ngopo aku ngancani.. F Dm selama iki.. A# C yen akhire koe mileh.. F bali ning mantanmu.. chorus: A# C seko mangan nganti nurut dowone dalan Am Dm tak turuti, berharap isa nduweni Gm C wis tak korbanke waktuku.. F iseh wae kalah karo mantanmu.. A# C sak gedene roso lan usahamu go aku.. Am Dm ra isoh nganteni dekne ning atiku Gm ngapurane sayangku C Dm sing menang tetep masa laluku interlude: A# C A A# Gm C bridge: A# C tak akoni sikapku wingi mung ngapusi F C-D seolah mencintaimu.. A# C sak gedhene langit, aku sing kleru F ngartekke sikapmu pre-chorus: A# C terus nggo ngopo aku ngancani.. F selama iki.. A# C yen akhire koe mileh.. F bali ning mantanmu.. chorus: A# C seko mangan nganti nurut dowone dalan Am Dm tak turuti, berharap isa nduweni Gm C wis tak korbanke waktuku.. F iseh wae kalah karo mantanmu.. A# C sak gedene roso lan usahamu go aku.. Am Dm ra isoh nganteni dekne ning atiku Gm A# ngapurane sayangku.. C Dm sing menang tetep masa laluku A# F C kudune awakku sing dadi pilihanmu Am (Dm) ngopo kudu masa lalumu? Dm Gm Dm Gm C (aku ra iso nglalekne cerito wingi) F tak akoni kekalahanku, wo-oh (ho-oh) A# C tak pikir wektu sing wis awak dhewe entekne F C Dm tandha yen awakmu nrimo perasaanku Gm ngapurane, sayangku C F sing menang, tetep masa laluku.. Gm aku ngerti, sayangku C Dm sing menang, tetep masa lalumu, F Dm ha-ah-ah

Share :

close
script floating ads.txt Menampilkan script floating ads.txt.