ZTNMUSICL46SBFEC513AH9WYJNAR6TFFJ4-11

SAH - Sarah Suhairi & Alfie Zumi

capo di fret 3 C.. reff: Dm tiada bintang kan bersinar G tiada lagi bumi berputar C jika ku tak bersamamu semuanya kan runtuh Dm tiada tulang yang bergetar G tiada senyuman yang ku gemar C jika ku tak bersamamu semuanya kan runtuh Dm baby, i need to know how was your day? G i know that life is hard jangan bersedih C aku kan ada takda antara yang lain sementara ku sini selamanya yeah yeah Dm jangan gerak walau seinchi G C girl, you got the recipe macam kimchi jadi yakiniku kau kan pasti kahwiniku bila aku ready Dm tak pernah ubah fikiran aku janji G biarpun kau ugut aku ada saksi C okay, aku tak peduli kau kerat lah jari kecuali ini yeah Dm kalau tak mana nak sarung cincin G itu yang paling penting takda benda yang lain cause C aku cuma mahukan kamu reff: Dm tiada bintang kan bersinar G tiada lagi bumi berputar C jika ku tak bersamamu semuanya kan runtuh Dm tiada tulang yang bergetar G tiada senyuman yang ku gemar C jika ku tak bersamamu semuanya kan runtuh Dm hold up lupakan semua yang dah berlalu G tengok depan kan kau ada aku C janji padaku kau takkan pergi tetap disini jangan biarku sunyi F tolong percaya semua kataku Am engkau harus buktikan dulu Dm memang takda yang lain cuma kamu C jadi apa lagi yang kamu tunggu? Dm tak pernah ubah fikiran aku janji G biarpun kau ugut aku ada saksi C okay, aku tak peduli kau kerat lah jari kecuali ini yeah Dm kalau tak mana nak sarung cincin G itu yang paling penting takda benda yang lain cause F aku cuma mahukan kamu reff: Dm tiada bintang kan bersinar G tiada lagi bumi berputar C jika ku tak bersamamu semuanya kan runtuh Dm tiada tulang yang bergetar G tiada senyuman yang ku gemar C jika ku tak bersamamu semuanya kan runtuh Dm sekarang ku percaya Em kita ditakdir tuk bersama C selamanya hingga ke hari tua Dm genggam erat tanganku Em jangan pernah kau lepas F kau tempat ku berteduh G yang paling selamat reff: Dm tiada bintang kan bersinar G tiada lagi bumi berputar C jika ku tak bersamamu semuanya kan runtuh Dm tiada tulang yang bergetar G tiada senyuman yang ku gemar C jika ku tak bersamamu semuanya kan runtuh Dm tiada bintang kan bersinar G tiada lagi bumi berputar C jika ku tak bersamamu semuanya kan runtuh Dm tiada tulang yang bergetar G tiada senyuman yang ku gemar C jika ku tak bersamamu semuanya kan runtuh

Share :

close
script floating ads.txt Menampilkan script floating ads.txt.