ZTNMUSICL46SBFEC513AH9WYJNAR6TFFJ4-11

Eling Ae - Arya Galih

F Am A# F C F Am A# C F A#m F umpama lintang kae iso tak sambati A# C mesti iso ngancani aku seng loro ati Dm Am ditinggal kembang seng paling tak tresnani A# C seng mbiyen janji ngancani tekan mati F A#m F A#m dekwingi iseh mesem ngguyu bebarengan.. F A# C ora krasa saiki mung kari kenangan Dm Fm Dm Am kowe wes nemu ayem seng be..da A# C wes mesem ngguyu karo wong liyo.. A# C Am Dm tulung ngomongo kurangku neng endi Gm C nganti kowe ngremuk atiku ngeneki reff 1: Am A# pas pisah rapopo C nanging nek eling kok yo loro A# Am Dm kelangan wong seng paling tak tresno Gm masio urung iso nrimo C koe disanding wong lio F aku yo iso opo.. A# C puasno katekno Am Dm karo pilihanmu saiki Gm Dm Gm tingkahmu tak kangeni C ning kahanane F koe wes ayem neng bedo ati Dm Gm Em Am A# Am Dm Gm lakonku kok koyo ngene.. C.. bridge: Dm A aku sadar diri A# F aku sadar posisi Dm aku seng sepele C tak nangis dewe A# yuh larane C kok koyo ngene F C Dm tulusku mung disepelekne Gm C tulung ngomongo kurangku neng endi F ora ngremuk ati ngeneki reff 1: A# pas pisah rapopo C nanging nek eling kok yo loro Am Dm kelangan wong seng paling tak tresno Gm masio urung iso nrimo C koe disanding wong lio F aku yo iso opo.. A# C puasno katekno Am Dm karo pilihanmu saiki Gm tingkahmu tak kangeni C ning kahanane F koe wes ayem neng bedo ati Gm C aku dewe.. orapopo.. Dm timbang barang keloro-loro

Share :

close
script floating ads.txt Menampilkan script floating ads.txt.