ZTNMUSICL46SBFEC513AH9WYJNAR6TFFJ4-11

Engkang Lagu Aceh

Am F Am F Am E Am F E Am F Am F Am E7 Am F E Am engkang... F Am hate sok teu puguh rasa F Am pami sono ka salira E Am F E nu gandang tilam katresna.. Am engkang... F Am sanajan urang pa anggang F Am silih peunteun ka hariwang E Am duriat teu weleh nganjang pre-chorus: G na amparan rasa C ngagedur rasa ka cinta G nu moal rek cacat C nepi ka akhir dunya G na sagara cinta C mengkeut pageuh duarasa F didinya urang E nyanding duaan salamina chorus: Am beurang na lamunan Dm mun peuting dina impian G teu weuleh ngagoda Am ngahias amparan rasa Am nyanding dina dada Dm mung aya hiji salira E F Am E keur salamina Am beurang na lamunan Dm mun peuting dina impian G teu weuleh ngagoda Am ngahias amparan rasa Am nyanding dina dada Dm mung aya hiji salira E F Am E keur salamina interlude: Am F Am F Am E Am F E Am F Am F Am E F Am F E Am engkang... F Am hate sok teu puguh rasa F Am pami sono ka salira E Am F E nu gandang tilam katresna.. Am engkang... F Am sanajan urang pa anggang F Am silih peunteun ka hariwang E Am duriat teu weleh nganjang pre-chorus: G na amparan rasa C ngagedur rasa ka cinta G nu moal rek cacat C nepi ka akhir dunya G na sagara cinta C mengkeut pageuh duarasa F didinya urang E nyanding duaan salamina chorus: Am beurang na lamunan Dm mun peuting dina impian G teu weuleh ngagoda Am ngahias amparan rasa Am nyanding dina dada Dm mung aya hiji salira E F Am E keur salamina Am beurang na lamunan Dm mun peuting dina impian G teu weuleh ngagoda Am ngahias amparan rasa Am nyanding dina dada Dm mung aya hiji salira E F Am E keur salamina Am beurang na lamunan Dm mun peuting dina impian G teu weuleh ngagoda Am ngahias amparan rasa Am nyanding dina dada Dm mung aya hiji salira E F Am keur salamina

Share :

close
script floating ads.txt Menampilkan script floating ads.txt.