ZTNMUSICL46SBFEC513AH9WYJNAR6TFFJ4-11

Limang Taun - Ungu

F G F G C Am tak sawang sawang sliramu wes bedo F Em Dm wes ra koyo pertama pas dadian G Em jane ku wes kroso Am F ternyata awakmu main ati Fm G main ati karo wong liyo.. reff: F G kowe ora ngerti sing tak roso Em nanggung loro ati Am sing wis mbok blenjani Dm A G janjimu rabakal ninggal aku C kanggo wong liyo F G opo kah niatmu mung arep nglarani Em aku ra nyongko E Am egomen kowe neng mburi Dm G wis limang taun iki..i.. F G aku mbok apusi.. C G Am saiki wes tak lilakne kowe lungo F Em Dm wes kapok atiku sing mbok blenjani G Em jane ku wes kroso Am Dm ternyata awakmu main ati Fm G main ati karo wong liyo.. reff: F G kowe ora ngerti sing tak roso Em nanggung loro ati Am sing wis mbok blenjani Dm A G janjimu rabakal ninggal aku C kanggo wong liyo F G opo kah niatmu mung arep nglarani Em aku ra nyongko E Am egomen kowe neng mburi Dm G wis limang taun iki..i.. (Dm) aku mbok apusi.. interlude: Dm Em F Em A Dm C (ternyata awakmu main ati) ohhh F D G main ati karo wong liyo.. reff: F G kowe ora ngerti sing tak roso Em nanggung loro ati Am sing wis mbok blenjani Dm A G janjimu rabakal ninggal aku C kanggo wong liyo F G opo kah niatmu mung arep nglarani Em aku ra nyongko E Am egomen kowe neng mburi Dm G wis limang taun iki.. C aku mbok apusi.. F G opo kah niatmu mung arep nglarani Em aku ra nyongko E Am egomen kowe neng mburi Dm G wis limang taun iki.. C aku mbok apusi.. Dm G wis limang taun iki.. F aku mbok apusi.. F G C

Share :

close
script floating ads.txt Menampilkan script floating ads.txt.