ZTNMUSICL46SBFEC513AH9WYJNAR6TFFJ4-11

Sugeng Dalu - Denny Caknan

Intro:
Capo di fret 4
Em   A   D   Bm  B
Em   A   D   A

       D
Sugeng dalu
Em        A             D
Ati seng mbiyen tau ngelarani
Em          F#m   G
Wes suwe we ra rene
                       A
We lungo mung masalah sepele
              D  A
We golek liyane...

       D
Tambah loro
Em          A          D
Yakin we teko nambahi sengsoro
Em        F#m      G
Ngerusak tatanan ati 
sing wis pengen lali
   A                   D
Karo gedhe duwure balunganmu

 D        Em               G
 Aku wis ora gagas kata luka
            D
 Wis cukup wingi ra pengen baleni
    Em               G
 Mario lehmu dolanan ati
         A
 Wis wayahe we kapok blenjani

Reff:
             G      A
  Udan tangise ati...
                  F#m    B
  saiki wis rodo terang...
      B                G
  Masio isih kadang kelingan
   A                    D
  Kowe sing tak sayang-sayang

               G          A
  Saiki mung cerito loro...
                          F#m   B
  mpun kadung mbekas ning dodo...
     B                  G
  Perihe ati sing mbok paringi
   A                      D
  Wis cukup ra bakal tak baleni

Interlude:
A   D   G   Em   
A  F#m   F#   B
Em   A   D 

 D        Em               G
 Aku wis ora gagas kata luka
            D
 Wis cukup wingi ra pengen baleni
    Em               G
 Mario lehmu dolanan ati
         A
 Wis wayahe we kapok blenjani

Reff:
             G      A
  Udan tangise ati...
                  F#m    B
  saiki wis rodo terang...
      B                G
  Masio isih kadang kelingan
   A                    D
  Kowe sing tak sayang-sayang

               G          A
  Saiki mung cerito loro...
                          F#m   B
  mpun kadung mbekas ning dodo...
     B                  G
  Perihe ati sing mbok paringi
   A                      D
  Wis cukup ra bakal tak baleni

           G                 A
  Perihe ati sing mbok paringi
           D
  Ora tak baleni

Share :

close
script floating ads.txt Menampilkan script floating ads.txt.