ZTNMUSICL46SBFEC513AH9WYJNAR6TFFJ4-11

Chord Gitar Runtah Azmy Z Ft IMP ID

Intro:
Dm

Dm
Panonna alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
          Gm                        
Ngan hanjakal pisan 
                Dm
kalakuan siga sétan
         Gm
Gunta-ganti jalu 
A                      Dm
Teu sirikna unggal minggu

Dm
Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
        Gm
Sigana mah ngarasa 
                Dm
Asa aing hadé rupa
       Gm
Bisa payu ka sasaha 
A                   Dm
Tungtungna jadi cilaka

Reff:
     A
  Kulit kelir konéng cangkang cau
      Dm
  Huntuna bodas tipung tarigu
    A
  Biwir beureum-beureum jawér hayam
                     Dm
  Panon coklat kopi susu
    
        A
  Ngan naha atuh beut dimumurah?
      Dm
  Géblég hirup daék jadi runtah
         A
  Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                    Dm
  Komo jeung poho dibaju
  
Interlude:
Dm

Dm
Panonna alus, irung alus, biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir mani mulus
          Gm                        
Ngan hanjakal pisan 
                Dm
kalakuan siga sétan
         Gm
Gunta-ganti jalu 
A                      Dm
Teu sirikna unggal minggu

Dm
Naha kunaun nu geulis loba nu bangor?
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis?
        Gm
Sigana mah ngarasa 
                Dm
Asa aing hadé rupa
       Gm
Bisa payu ka sasaha 
A                   Dm
Tungtungna jadi cilaka

Reff:
     A
  Kulit kelir konéng cangkang cau
      Dm
  Huntuna bodas tipung tarigu
    A
  Biwir beureum-beureum jawér hayam
                     Dm
  Panon coklat kopi susu
    
        A
  Ngan naha atuh beut dimumurah?
      Dm
  Géblég hirup daék jadi runtah
         A
  Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                    Dm
  Komo jeung poho dibaju
  
       A
  Kulit kelir konéng cangkang cau
      Dm
  Huntuna bodas tipung tarigu
    A
  Biwir beureum-beureum jawér hayam
                     Dm
  Panon coklat kopi susu
    
        A
  Ngan naha atuh beut dimumurah?
      Dm
  Géblég hirup daék jadi runtah
         A
  Ulah bangga bisa gunta-ganti jalu
                    Dm
  Komo jeung poho dibaju

Share :

close
script floating ads.txt Menampilkan script floating ads.txt.