ZTNMUSICL46SBFEC513AH9WYJNAR6TFFJ4-11

Chord Gitar Aku ikhlas

Intro:
G  C  G  D

G
Aku...
                 C
Nglakoni kabeh iki
Cm                 G
Ikhlas seko ning ati
           D
Nggo sliramu

G
Duh.. kang mas 
              C
Sepurane yen aku
Cm              G
Nggawe loro atimu
 Em  Am
Aku ora menghargai
     D
Kowe sing gemati


Reff:
             C              D
  Yowes rapopo rasah digetuni
        Bm          B        Em
  Cukup aku ngerti perjuanganku
           Am           D
  Dadi esemmu ning uripmu
  
  C       D       Bm
  Sak jembare segoro
  Em      Am          B
  Aku ikhlas yen akhire
         Em         E   C
  Kudu nompo loro iki...
  
      D            B         Em   
  Tulung ojo kowe ninggalke aku
   Am      D              G
  Aku pengen neng sandingmu
  
Interlude:
Am  D  Bm  Em  Am  B  
Em  E  C  D  Bm  Em  
Am  D  G

Reff:
             C              D
  Yowes rapopo rasah digetuni
        Bm          B        Em
  Cukup aku ngerti perjuanganku
           Am           D
  Dadi esemmu ning uripmu
  
  C       D       Bm
  Sak jembare segoro
  Em      Am          B
  Aku ikhlas yen akhire
         Em         E   C
  Kudu nompo loro iki...
  
      D            B         Em   
  Tulung ojo kowe ninggalke aku
   Am      D              G   C
  Aku pengen neng sandingmu...
  
        D      Bm
Pancen iki dalane
              Em
Aku ra iso nompo
        Am
Aku wes iso nerimo
      D       G
Tapi aku sing ora lilo
          C
Pengenmu kepiye?
D         Bm
Pengenku nyanding kowe
Em          Am
Wes lalekke aku
          D       G
Tak cobo nompo anane

                  C
Mungkin wes takdire
            D
Kudu dikuatke
    G    B       Em
Nompo.. kenyataane
         Am
Aku ro kowe
    D           G
Pancen dudu jodone

C   Am  D  G

Share :

close
script floating ads.txt Menampilkan script floating ads.txt.